miercuri, 15 februarie 2012

Şezătoare cu fluiere şi poveşti, la "Serile Copiilor"!

Vă invităm la şezătoarea cu fluiere şi poveşti!
Sâmbătă, 18  februarie (în timpul spectacolului „Maria de Buenos Aires”) şi Duminica, 19 februarie (în timpul spectacolului „Voievodul Tiganilor”), de la ora 19.00

Aşezaţi pe perniţe în jurul ştergarului adus de Beatrice şi Florin, cei mici învaţă despre instrumentele vechi româneşti cu nume nemaiauzite, precum cobza, cavalul, fluierul, ţambalul, daireaua şi drâmba şi află împreună ce fel de sunete scoate fiecare dintre ele, precum şi ce fel de poveşti spune fiecare cel mai bine! 

Beatrice şi Florin Iordan le cântă celor mici multe poveşti muzicale, despre instrumente, ciobănaşi cu fluiere, oi rătăcite şi alte întâmplări hazlii, iar copiii ţin ritmul cu unul dintre instrumentele la alegere.

Iar, la final, copiii inventează împreună o poveste căreia îi dau viaţă în decorul de Teatru de Umbre adus de Beatrice, în timp ce Florin, la fluier, caval şi tobă născoceşte muzica pentru poveşti. 

Vă invităm să vedeţi mai multe poze de la ediţiile precedente ale atelierului: 










Va asteptam cu drag la ateliere! 
Echipa "CRESTE PRIN ARTA!"

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48 si pe site-ul www.eventim.ro. Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Inscrierile se pot face la adresa de e-mail: ioana.schiau@opereta.ro.

Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0751 177 084, pe blog-ul proiectului www.cresteprinarta.blogspot.com si pe pagina de facebook http://www.facebook.com/CrestePrinArta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu