marți, 7 februarie 2012

Poveşti Nemaipomenite la Atelierul de Jocuri Interactive

Vă aşteptăm la atelier, sâmbătă, 11 februarie 2012:


La Atelierul de Jocuri Interactive, Oana Rusu, actriţă a Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian", îi aşteaptă pe cei mici pentru o seară de relaxare şi imaginaţie! 

Strânşi în cerc, pe pernuţele colorate din studioul pentru copii, cei mici inventeaza împreună o poveste care nu a mai fost spusă, cu personaje noi şi aventuri nemaiauzite. Fiecare copil participă la poveste, spunând câte o parte a acesteia. Iar când povestea este gata, copiii se pregatesc pentru roluri, îşi fac împreună costumele de prinţi, prinţese şi făpturi magice şi joacă povestea!

În cadrul atelierului copiii joacă şi jocuri de atenţie, concentrare şi imaginaţie, jocuri interactive vechi şi îndrăgite, ca "sticluţa cu otravă", "scăunelele muzicale", "cald-rece", precum şi popice. În cea de-a doua parte a atelierului, copiii pot modela în lut şi plastilină şi pot picta, lucrând la proiecte individuale şi de grup, pentru a exersa lucrul în echipă şi pentru a stimula creativitatea şi dialogul. 

Vă aşteptăm la acest atelier, sâmbătă, 11 februarie 2012. În acelaşi timp, părinţii sunt invitaţi la spectacolul "Rebecca" - http://opereta.ro/index.nou.php?pr=&show=spectacole&id=226

Iată cum s-au distrat copiii la Atelierul de Jocuri Interactive din 21 Ianuarie 2012 ! Galerie Foto: 


























   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu