vineri, 24 februarie 2012

Atelier de Primăvară - Flori de Origami


Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” invita copiii la Atelierul de Primavara – Flori de Origami, duminica, 4 martie, la ora 11.00, in studioul pentru copii.  




Atelier de Primavara – Flori de Origami
Duminica, 4 martie, 11.00 - 12.30
Cost bilet: 15 lei; coord.: Ioana Schiau
Copiii vor invata despre traditia Origami (din japoneza, „hartie pliata”) si vor face din hartie speciala cele mai frumoase flori de primavara. Atelierul urmareste sa dezvolte dexteritatea copiilor, care vor invata modelele si tehnicile de impaturit hartie, adresandu-se de asemenea simtului artistic al celor mici, oferindu-le copiilor alegerea hartiei, culorii, modelului si un prim contact cu estetica japoneza.

Accesul in incinta studioului pentru copii se face in baza biletelor de intrare la atelier. Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48 si online, pe site-ul www.eventim.ro.

Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la adresa de e-mail: ioana.schiau@opereta.ro, la numarul de telefon 0751 177 084, pe blog-ul proiectului www.cresteprinarta.blogspot.com si pe pagina de facebook http://www.facebook.com/CrestePrinArta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu