vineri, 30 septembrie 2011

La Operetă mergem în familie! Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" şi Copilul.ro vă invită la concurs!


Invitam parintii la spectacol 
si copiii la atelierele de creatie "Serile Copiilor"

Sunteti invitati pe site-ul Copilul.ro, sectiunea "concursuri", pentru a ne arata cum se bucura copiii dumneavoastra de muzica! Puteti castiga premii pentru toată familia: pentru parinti, invitatii la doua dintre spectacolele noastre de opereta clasica, iar pentru copii, bilete la atelierele de creatie "Serile Copiilor"!  


Va poftim pe http://www.copilul.ro/concursuri/la-opereta-mergem-in-familie/ pentru a ne spune sau arata CUM se bucura copilul dvs. de muzica, printr-o scurta poveste sau o fotografie. Astfel deveninti inscrisi in concursul organizat de "Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” si Copilul.ro!


Premii:
- 2 invitatii duble la  spectacolul “Vaduva Vesela”, de duminica, 9 octombrie, ora 19.00, fiecare invitatie dubla fiind insotita de un bilet pentru atelierul de pictura din acel week-end;
- 2 invitatii duble la spectacolul “Contesa Maritza” de duminica, 16 octombrie, ora 19.00, fiecare invitatie dubla fiind insotita de un bilet pentru atelierul de balet din acel week-end.


Desemnarea castigatorilor are loc pe site-ul copilul.ro:
- 6 octombrie - 2 invitatii duble la spectacolul “Vaduva Vesela”, de duminica, 9 octombrie, ora 19.00, fiecare invitatie fiind insotita de 1 bilet pentru atelierul de pictura din acel week-end.
- 13 octombrie - 2 invitatii duble la la spectacolul “Contesa Maritza” de duminica, 16 octombrie, ora 19.00, fiecare invitatie fiind insotita de 1 bilet pentru atelierul de balet din acel week-end.

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu