joi, 6 octombrie 2011

Serile Copiilor 8-9 octombrie- Pictura si Jocuri Interactive!



Şi în acest week-end vă aşteptăm la "Serile Copiilor!" 

Sambata si duminica, in timpul spectacolelor de la ora 19.00, Teatrul National de Opereta ofera un serviciu special spectatorilor-parinti, care pot veni la teatru insotiti de cei mici. In timp ce parintii se bucura de una dintre productiile teatrului, cei mici sunt asteptati la studioul pentru copii, unde pot participa la unul dintre atelierele de creatie coordonate de artisti ai teatrului.

„Serile Copiilor” sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani.  
In acest sfarsit de saptamana vor avea loc urmatoarele ateliere: 

ATELIER DE JOCURI INTERACTIVE, coord. Oana Rusu
8 octombrie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Romeo si Julieta”
Atelierul are ca scop cresterea capacitatii de comunicare si relationare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. Copiii vor inventa si juca impreuna povesti felurite, invatand astfel sa colaboreze si sa isi foloseasca imaginatia. In a doua parte a atelierului, copiii vor fi angajati intr-o serie de activitati plastice si de lucru manual, lucrand la proiecte individuale si de grup, pentru a exersa lucrul in echipa si a stimula creativitatea.


  


ATELIER DE PICTURA „CULORILE SI GUSTURILE TOAMNEI”, coord. Ruxandra Stetca:
9 octombrie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Vaduva Vesela”
Atelierul de pictura deschide pentru cei mici poarta artelor vizuale, ajutadu-i sa isi dezvolte sensibilitatea, receptivitatea si aptitudinile artistice. Copiii vor invata despre culori si nonculori, nuante si tonuri, jucandu-se cu culorile toamnei si portretele nastrusnice din fructe si legume semnate de Giuseppe Arcimboldo. Pentru a invata mai multe despre pictura, canava si pensule, copiii vor face cunostinta mai departe si cu fratii Limbourg si Nicolae Grigorescu.


Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48 si pe site-ul www.eventim.ro.

Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Inscrierile se pot face la adresa de e-mail: ioana.schiau@opereta.ro. Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la  numarul de telefon 0751 177 084 si pe blog-ul proiectului: www.cresteprinarta.blogspot.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu