joi, 29 septembrie 2011

Pregatiti de Pictura si Joaca, la "Serile Copiilor", 1 si 2 octombrie!


 Ne pregătim de pictură şi joacă! 

„Serile Copiilor” la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”
1 şi 2 Octombrie 2011, de la ora 19.00

În acest sfârşit de săptămână, părinţii şi copiii sunt aşteptaţi la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, pentru reînceperea atelierelor de creaţie „Serile Copiilor”!

„Serile Copiilor” sunt un serviciu special adresat spectatorilor-părinţi şi copiilor cu vârsta între 3 şi 8 ani, care pot acum veni la teatru împreună: în timp ce adulţii urmăresc un spectacol al operetei, cei mici participă la unul dintre ateliere de creaţie coordonate de artiştii şi colaboratorii teatrului.

Fie că este vorba de muzică, pictură, balet sau jocuri interactive, atelierele urmăresc să îi încurajeze pe cei mici să îşi dezvolte creativitatea prin artă şi jocuri de comunicare şi socializare. 

Sâmbătă şi Duminică, 1 şi 2 octombrie, de la ora 19.00, în timpul musical-ului de succes Rebeccaau loc următoarele două ateliere de creaţie:



ATELIER DE PICTURĂ,
sâmbătă, 1 octombrie, ora 19.00
Coordonat de Ruxandra Şteţca, atelierul este pentru cei mici un contact colorat cu lumea artei vizuale, oferindu-le o lecţie ilustrată despre pictura de-a lungul timpului şi încurajându-i să se joace, să picteze şi să modeleze ca Monet sau Breughel! Cei mici vor învăţa ce sunt pensulele, canavaua, culorile şi îşi vor folosi simţurile pentru a face mici opere de artă!





ATELIER DE JOCURI INTERACTIVE
duminică, 2 octombrie, ora 19.00
Coordonat de Oana Rusu, actriţă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, atelierul are ca scop cresterea capacităţii de comunicare şi relaţionare a copiilor, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. Prin joc şi joacă, copiii îşi vor pune la lucru imaginaţia şi se vor distra inventând poveşti şi personaje. În a doua parte a atelierului, copiii vor fi angajaţi într-o serie de activităţi plastice şi de lucru manual, lucrând la proiecte individuale şi de grup, pentru a exersa lucrul în echipă şi a stimula creativitatea.



Accesul în incinta Studioului se face cu 30 de minute înaintea începerii spectacolului, în baza biletelor de intrare la spectacol (părinţii) si la atelier.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48 şi pe site-ul www.eventim.ro.

Preţul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Înscrierile se pot face la adresa de e-mail: ioana.schiau@opereta.ro. Pentru orice informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la  numărul de telefon 0751 177 084 şi pe blog-ul proiectului: www.cresteprinarta.blogspot.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu