miercuri, 28 martie 2012

Ziua Mondiala a Teatrului - Tur organizat al Operetei :)

Am început o nouă activitate pentru copii! Un tur organizat al teatrului şi, la final, jocuri de actorie, chiar pe scenă! Turul este ideal pentru grupuri organizate de la şcoli, grădiniţe, afterschool. Aşadar, Începând cu luna aprilie aşteptăm un semn de la doamnele educatoare şi învăţătoare interesate :)


în continuare, anunţul complet, cu mai multe detalii! 




Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” a sărbătorit pe 27 martie 2012 Ziua Mondială a Teatrului, alături de toţi colegii şi susţinătorii artei teatrale. Pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la prima Zi Mondială a Teatrului şi pentru a-şi continua misiunea de a facilita accesul la lumea artelor spectacolului, Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, prin intermediul proiectului cultural-educaţional „Creşte prin Artă!”, organizează joi, 29 martie 2012, un tur al operetei pentru un grup de 30 de copii din ciclul primar de învăţământ, din cadrul CONIL after school.

Conduşi de Sorin Ciucă, regizor tehnic al teatrului, copiii vor vizita spaţiile principale ale clădirii, foaierul, cabinele şi scena, având ocazia să vadă de aproape un decor de teatru, cum funcţionează luminile, reflectoarele, microfoanele, lavalierele şi alte elemente de echipament tehnic. Iar, la finalul turului, Oana Rusu, actriţă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, îi va invita pe cei mici la o serie de jocuri de improvizaţie, memorie şi atenţie, nelipsite în pregătirea unui actor.

Acesta este prima dintr-o serie de astfel de vizite organizate pentru copii, care urmăreşte să faciliteze accesul celor mici la lumea spectacolului, programul fiind deschis în viitor către toate şcolile şi unităţile de învăţământ din Bucureşti.

Persoana de contact este Ioana Schiau. Pentru detalii şi întrebări, vă stăm la dispoziţie la adresa ioana.schiau@opereta.ro şi la numărul de telefon 0751 177 084. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu