vineri, 30 martie 2012

Atelierul de Paşti! 7 Aprilie 2012, ora 11


Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” invită copiii la Atelierul de Paşti, sâmbătă, 7 aprilie, la ora 11.00, în studioul pentru copii.  Atelierul de Paşti este parte a proiectului cultural-educaţional „Creşte prin Artă!”(www.cresteprinarta.blogspot.com), un program conceput pentru a facilita accesul celor mici la diverse activităţi şi mijloace de exprimare artistică, stimuland creativitatea şi încrederea în sine a copiilor, încurajându-i să participe la exerciţii de imaginaţie şi socializare.


ATELIER DE PAŞTI
7 Aprilie 2012, ora 11.00, studioul pentru copii
Cost bilet: 15 lei; coord.: Ioana Schiau, Raluca Oancea şi Gloria Apostol

În cadrul atelierului de Paşti pregătit de echipa „Creşte prin Artă!”, copiii vor face împreună felicitări, precum şi alte obiecte hazlii şi decorative pentru sărbătoarea pascală şi venirea primăverii! Copiii îşi vor exersa îndemânarea, folosind diverse tehnici creative, pictura, decupajul şi colajul şi îşi vor folosi imaginaţia, alegând culorile şi texturile cele mai potrivite pentru decoraţiunile de Paşti.     

Accesul în incinta studioului pentru copii se face în baza biletelor de intrare la atelier. Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48 şi online, pe www.eventim.ro.

Pentru orice informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la numărul de telefon 0751 177 084, la adresa de e-mail ioana.schiau@opereta.ro, pe blog-ul proiectului www.cresteprinarta.blogspot.com şi pe pagina de facebook http://www.facebook.com/CrestePrinArta.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu