luni, 29 octombrie 2012

În vizită de lucru la Grădinița Ciupercuța :)



Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian”
anunță
organizarea ATELIERULUI “ABC-ul în Teatru”
la sediul Grădiniței nr. 263 “Ciupercuța
 31 octombrie 2012


Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” organizează miercuri, 31 octombrie 2012, un atelier de introducere în teatru – ABC-ul în Teatru, la sediul Grădiniței de copii nr. 263 “Ciupercuța, activitatea desfășurându-se cu participarea copiilor din grupa mare – Ștrumfii. Atelierul se înscrie într-o serie de evenimente dedicate copiilor, pe care Teatrul își propune să le desfășoare în stagiunea 2012-2013 în parteneriat cu diverse instituții de învățământ din București.

Atelierul ABC-ul în Teatru
Coordonator: Oana Rusu, actriță a Teatrului Național de Operetă
Durată: 60 de minute

Atelierul „ABC-ul în teatru” introduce copiii în lumea fascinantă a teatrului, dezvoltându-le creativitatea şi imaginaţia, astfel încât aceştia să poată vedea etapele de lucru la un spectacol de teatru şi chiar să devină ei înşişi participanţi în acest proces. În acest sens, pentru a se acomoda cu spectacolul şi lumea scenei, copiii vor participa la jocuri ce le vor solicita memoria şi puterea de concentrare, înainte de a fi antrenaţi într-o discuţie despre teatru. 



Oana Rusu a absolvit Universitatea de Arte Teatrale, secţia Actorie, din Târgu Mureş şi, începând cu anul 2008 colaborează cu Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”. În 2004 a participat la Gala Tânărului Actor unde a obţinut Premiul „Timică” pentru prezenţă scenică deosebită. A lucrat cu regizori renumiţi, precum Alexander Hausvater, Mihai Măniuţiu, Cristian Juncu, Beatrice Rancea, Sorin Militaru sau Béres Áttila. Repertoriul său din cadrul Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” include rolurile: Praskovia în „Văduva Veselă”, Sally Bowles în „Cabaret”, Velma în „Broadway-Bucureşti”, Galia în „Odiseea Vîsoţki”. Joacă de asemenea în musicalul-colaj „Paris, mon amour”.

Pentru mai multe informații, persoana de contact este Anca Scurtu, PR Executive, e-mail: anca.scurtu@opereta.ro, nr. de telefon 0751.177.084.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu