miercuri, 19 septembrie 2012

ATELIER DE PICTURĂ şi MODELAJ organizat de Teatrul Naţional de Operetă în cadrul PARK(ing) Day - 21 septembrie 2012, BucureştiTeatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian”
anunţă participarea în cadrul evenimentului PARK(ing) Day
cu un ATELIER DE PICTURĂ ŞI MODELAJ pentru copii

Vineri, 21 septembrie 2012, ora 11.00
Parcarea Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi


Teatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian” se va alătura vineri, 21 septembrie 2012, demersului întreprins de Radio France International, organizator al celei de-a treia ediţii în România a mişcării PARK(ing) Day, un proiect internaţional care îşi propune să găsească soluţii pentru un oraş mai verde.

Teatrul, reprezentat de echipa proiectului cultural-educaţional “Creşte prin artă!, va participa cu un ATELIER DE PICTURĂ ŞI MODELAJ pentru copii, ce va avea loc între orele 11.00 şi 14.00 în parcarea Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi (spre Str. Călăraşi).

PARK(ing) Day este un eveniment desfăşurat în întreaga lume în ultima zi de vineri a lunii septembrie, zi în care artiştii, indiferent de domeniul în care activează, împreună cu cetăţenii, se adună în parcările din marile aglomeraţii urbane, participând activ la transformarea acestora în spaţii verzi. Pentru mai multe informaţii privind programul complet al evenimentului şi proiectele înscrise, puteţi accesa site-ul www.parkingday.rfi.ro

Atelierul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani şi îşi propune să abordeze tematica specifică evenimentului într-o manieră educaţională, dar totodată atractivă, folosind tehnici de pictură şi modelaj în plastilină.

Accesul la atelier este liber. Participarea se poate confirma în prealabil, la numărul de telefon 0751 177 084, sau prin e-mail, la adresa anca.scurtu@opereta.ro

Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu