miercuri, 6 iunie 2012

Spectacolele cursului de teatru şi actorie "Creşte prin Artă!"



Sâmbătă, 9 iunie şi duminică, 10 iunie, în foaierul Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” vor avea loc spectacolele de final ale cursului de teatru şi actorie „Creşte prin Artă”, grupa mare (7-10 ani), respectiv grupa mică (5-7 ani). Cursanţii au lucrat timp de 4 luni împreună cu Oana Rusu, actriţă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” şi au învăţat elementele de bază ale actoriei prin jocuri teatrale şi tehnici interactive. Pentru finalul cursului, copiii au pregătit spectacole compuse din mai multe scenete, care vor beneficia de sonorizare şi iluminare de scenă profesionsite.   

Vă aşteptăm la spectacole:

SCHITE – Serbarea grupei mari a Cursului de Teatru şi Actorie „Creşte prin Artă!”
9 iunie 2012, ora 11.00
Coordonator curs: Oana Rusu
Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile



FABULE – Serbarea grupei mici a Cursului de Teatru şi Actorie „Creşte prin Artă!”
10 iunie 2012, ora 11.00
Coordonator curs: Oana Rusu
Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile



Cursul de Teatru şi Actorie este parte a proiectului „Creşte prin Artă!” organizat de Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", cu scopul de a sprijini educaţia artistică si a facilita accesul copiilor la diverse activităţi creative, de dezvoltare personală, precum şi la lumea spectacolului. "Creşte prin Artă!" include ateliere de creaţie pentru copii, pe teme variate, care acoperă principalele ramuri artisice: arte plastice – pictura, modelaj, papier-mache, origami, diverse ateliere de bricolaj – şi arte performative – balet, cor, actorie, teatru de animaţie.

Pentru mai multe detalii despre evenimente şi despre activităţile „Creşte prin Artă”, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail ioana.schiau@opereta.ro, la numărul de telefon 0751 177 084, pe pagina de facebook http://www.facebook.com/CrestePrinArta şi pe blogul proiectului www.cresteprinarta.blogspot.com.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu