vineri, 2 decembrie 2011

Jocuri interactive si Balet, pe 3 si 4 decembrie!



Şi în acest week-end, Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” vă invită la „Serile Copiilor”, un proiect pentru copii şi pentru parinti, deopotriva! In timpul spectacolelor de la ora 19.00, in timp ce parintii se bucura de una dintre productiile teatrului, cei mici sunt asteptati la studioul pentru copii, unde pot participa la unul din atelierele de creatie „Serile copiilor”.

Sambata, 3 decembrie, in timpul spectacolului ROMEO SI JULIETA, avem pentru cei mici ATELIERUL DE JOCURI INTERACTIVE coordonat de Oana Rusu. Copiii isi vor dezvolta abilitatile personale, inventand impreuna povesti si jucand scenete felurite, luand astfel un prim contact cu actoria si improvizatia.  





Duminica, 4 decembrie,  in timpul spectacolului ROMEO SI JULIETA, copiii sunt asteptati la ATELIERUL DE DANS CLASIC: PRIMII PASI DE BALET, coordonat de Iulian Radoi si Madalina Mechenici, ambii balerini la TNO "Ion Dacian". copiii vor invata principalii pasi de balet, pozitia de reverence, precum si elemente de ritmicitate. De asemenea, copiii vor putea vedea cum arata echipamentul specific al unui balerin, poantele si costumatiile de balet folosite la Teatrul National de Opereta. 



Va asteptam cu drag la ateliere! 
Echipa "CRESTE PRIN ARTA!"

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48 si pe site-ul
 www.eventim.roPretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Inscrierile se pot face la adresa de e-mail: ioana.schiau@opereta.ro

Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0751 177 084, pe blog-ul proiectului 
www.cresteprinarta.blogspot.com si pe pagina de facebook http://www.facebook.com/CrestePrinArta.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu