joi, 24 noiembrie 2011

Retrospectiva Atelierului de Teatru de Umbre, 15-20 Noiembrie 2011 -- Festivalul International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e Frumoasa!"


Continuam retrospectiva atelierelor pentru copii din cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e Frumoasa!"! 

Atelierul de Pantomima a avut loc intre 15 si 20 noiembrie, in format de mini-curs, la care copiii s-au strans pentru a pregati o povesti si diverse scenete de teatru de umbre. Cei mici au construit impreuna siluetele (personajele) si decorul povestii, au invatat cum functioneaza panoul de teatru de umbre si au dat frau liber imaginatiei si dezinvolturii interpretand personaje felurite.

Atelierul a fost coordonat de Beatrice Iordan, muzician si maestru-papusar. Pe Beatrice o mai puteti regasi la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", la "Serile Copiilor" - ATELIERUL DE MUZICA SI JOC TRADITIONAL ROMANESC PE INTELESUL COPIILOR, unde le ofera copiilor o intalnire cu povesti muzicale in care cei mici descopera impreuna instrumentele traditionale romanesti, precum si teatrul de umbre.

GALERIE FOTO A ATELIERULUI DE TEATRU DE UMBRE: 













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu